STRATEGIE PENTRU ECONOMIA DIGITALĂ

IDEEA PRINCIPALĂ A ACESTUI PROGRAM

Acest program este conceput ca o experiență unică de învățare prin intermediul căreia, într-un interval de timp scurt, cei interesați pot obține cunoștințele și instrumentele necesare pentru a crea valoare și a-și dezvolta strategia de business într-o economie digital. La baza acestui program stau cele mai importante teme dezbătute în cadrul celor mai apreciate trei module din cadrul programului TEE Executive MBA: strategie, leadership si economie. Folosind instrumente analitice, cum ar fi double-loop learning ale lui Argyris și Cynefin framework, participanții își vor dezvolta gândirea critică pentru a evalua mai bine oportunitățile de afaceri, a capta valoare în business-urile lor și a recunoște propriile nevoi de dezvoltare.

CARACTERISTICI

 • Programul are un impact minim asupra timpului de lucru, cu un modul pe lună (3 luni în total). Un modul înseamnă 16 ore de interacțiune față în față - vineri (14:00 - 20:00) și sâmbătă (9:00 - 19:00).

 • Predat de Dr. Andrew Taylor (EMBA Programme Director at Transilvania Executive Education) împreună cu experți internaționali și români. Cursul va fi susținut față în față, unii speaker alăturându-se f2f sau prin intermediul platformelor electronice.

 • Programul oferă strategii aplicabile imediat, interacțiunea dintre lector și participanți crează mediul propice îmbunătățirii abilităților de business

 • Cele 3 module au o abordare practică, cu teme dupa fiecare modul și materiale de citit între sesiuni.

CINE PARTICIPĂ LA ACEST CURS

 • următoarea generație de lideri din organizația ta

 • managerii interesați să dobândească abilități direct aplicabile în activitatea de afaceri și cea profesională

 • cei care caută programe educaționale de calitate livrate la standard internaționale

 • cei ce-și doresc să producă schimbare la locul de muncă


LECTORI INVITAȚI

Experți internaționali de la diverse universități britanice, cu peste 20 de ani de experiență academică și de afaceri, cum ar fi::


GUEST SPEAKERS

Experți naționali și internaționali din diverse domenii de afaceri, împreună cu comunitatea de absolvenți ai Executive MBA din România și din străinătate:


 • Gabriel Crețu - CEO & founder @Evozon

 • Ligia Cremene - business consultant

 • Daniel Lar - Managing Director @Yonder

 • Alina Negru - General Manager @Emerson 

 • Calin Lupo - Senior Delivery Manager @ Globant and Executive MBA alumni from Romania and abroad.

Image

CONȚINUTUL MODULULUI

MODULUL 1. SEEING THE WAVE: VALUE CREATION & ECONOMICS

Acest modul oferă o bază solidă în ECONOMIE pentru a informa gândirea strategică::

 • O abordare structurată a gândirii, permițând participanților să identifice modele și tendințe, să se gândească strategic la relațiile dintre cauză și efect și să depășească abordarea obișnuită bazată pe reacții pe care o experimentează majoritatea managerilor.

 • O înțelegere a modelelor strategice, cu utilizarea practică a studiilor de caz pentru a se asigura că aplicarea este înțeleasă .

MODULUL 2. DIGITAL WAVES ARE DIFFERENT: SYSTEMS & COMPLEXITY

Al doilea modul își propune să dezbată împreună cu participanții cele mai aprinse subiecte ale acestui deceniu: schimbarea valorii de la produse și procese la rețele/conexiuni și economia din spatele acestor interacțiuni.

Schimbarea digitală are consecințe profunde asupra modului în care gândim strategic și, chiar mai fundamental, asupra modului în care definim munca managerilor în sprijinirea și captarea valorii financiare.

Acest demers va fi însoțit de:

 • exemple practice și discuții bazate pe articole Harvard Business Review

 • speakeri care descriu modul în care tehnologia si AI a afectat strategia și crearea de valoare în organizațiile lor.

MODULUL 3. RIDING THE WAVE: LEADERSHIP, CULTURE & ORGANISATION

T
Al treilea modul este conceput pentru a extinde cunoștințele participanților despre diferitele structuri organizaționale și consecințele pentru modul în care este creată valoarea și modul în care definim managementul „bun/competent”.

Deoarece strategiile nu se referă doar la numere, iar poveștile au potențialul de a revitaliza o întreagă afacere, acest modul își propune să prezinte studenților modele cheie de leadership, principii de storytelling și modele despre cum schimbarea este pusă în practică.

O componentă cheie a acestui lucru va fi să ne gândim la impactul perturbărilor digitale, cât și al pandemiei asupra organizării muncii, cum ar fi lucrul de acasă, utilizarea platformelor IT pentru a interacționa și a colabora și cum să gestionezi o organizație hibridă.

RAMPING UP THE WAVE

Toate modulele sunt concepute ca un exercițiu practic pentru participanți. Vom invita participanții să lucreze la studii de caz extrase din situații recente internaționale și românești, fiind sprijiniți de mentori și speaker.

La sfârșitul fiecărui modul, participanților li se va cere să pregătească o temă până la modulul următor pentru a-și demonstra capacitatea de a aplica noile cunoștințe și abilități.

URMĂTOAREA GRUPĂ ÎNCEPE CURSURILE
ÎN SEPTEMBRIE!

CE OFERĂ ACEST CURS:

 1. Abilități de lider pentru a lua decizii informate și a conduce cu încredere într-un context de afaceri contemporan complex și turbulent.

 2. Abilități de gândire analitică și critică pentru a putea identifica tendințele și a mobiliza resurse într-un mod eficient.

 3. Access la o rețea de profesioniști internațional și un certificat din partea Universitatii Buckigham, UK. 

 4. Abilități axate pe gandirea strategică care sa îți permită să te implici pe piețele globale într-o manieră strategică pentru a profita de avantajele competitive ale organizației tale.

Image

URMĂTOAREA GRUPĂ ÎNCEPE CURSURILE
ÎN SEPTEMBRIE!

Image
Image
Image

PROGRAMME ENDORSED BY:

Image

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Câți participanți vor fi într-o grupă?

Numărul maxim de participanți pentru un grup este de 20.

Care va fi impactul asupra timpului de lucru?
Programul va avea un impact minim asupra timpului de lucru, cu un modul pe lună timp de 3 luni. Un modul este 16 ore de interacțiune f2f vineri (14:00 - 20:00) și sâmbătă (9:00 - 19:00), o dată pe lună. Data de începere a programului va fi stabilită după ce se atinge numărul minim de participanți (12).

Care este programul unei zile obișnuite?
Fiecare modul va avea 2 sesiuni, una vineri (6 ore), cu începere de la 14:00 până la 20:00, iar a doua sâmbătă (10 ore) de la 9:00 până la 19:00.

Fiecare clasă este structurată în seminarii și sesiuni de lucru în echipă cu pauze de cafea și pauze de prânz.  

Unde vor avea loc cursurile?
Cursul va fi susținut față în față, la Cluj-Napoca, cu participarea unor vorbitori invitați prin intermediul platformelor electronice. Locația exacta a cursurilor va fi stabilită în funcție de numărul de participanți.

Dacă nu am o diplomă de licență, mă pot înscrie la acest program?
Da, poti. Ne interesează experiența ta profesională și capacitatea de a pune în practică strategiile învățate pe parcursul acestui curs. Prin urmare, nu este neapărat necesară o diplomă academică.

IProgramul este acreditat?
Da, programul este acreditat internațional de către Universitatea Buckigham. Calitatea livrării și a conținutului se bazează pe experiența facilitatorilor și a speakerilor invitați. Accentul acestui program se pune pe aplicabilitatea imediată, mai degrabă decât pe cea de la un program de tip MBA.

Dacă doriți să aplicați pentru un program de Executive MBA, vă rugăm să consultați oferta Executive MBA de pe site-ul nostru.

Voi primi un certificat de absolvire?
Da, Universitatea Buckingham vă va oferi un certificat acreditat internațional la finalizarea programului.  

Oferiți reduceri de grup sau alte reduceri speciale?
Reducerile se vor aplica pentru mai mult de 3 participanți din aceeași companie și pentru companiile care au trimis participanți la cohortele anterioare. 

Ce opțiuni de plată sunt disponibile?
Taxa se poate achita online, dupa ce TEE emite factura. Prețul integral va fi plătit înainte de primul modul al programului.

CE este inclus în taxa de școlarizare?
Taxa de școlarizare acoperă costurile pentru livrarea programului, accesul online la materiale didactice și speakeri, pauze de cafea în timpul zilelor de predare și băuturi răcoritoare.

Care este politica de anulare?
Dacă anulați cu până la o săptămână înainte de a începe prima sesiune, vă vom rambursa taxa integral. Ulterior, nu mai rambursăm taxele.