Image

Oferim acces în România
la oportunități educaționale
oferite la standarde internaționale

Contribuim de mai bine de 10 ani la dezvoltarea comunităṭii de afaceri locale şi la facilitarea înțelegerii dinamicilor mediului de afaceri global prin educație de calitate bazată pe dezvoltarea şi aplicarea gândirii critice şi asociative într-unul dintre cele mai diverse şi dinamice orașe din România: Cluj-Napoca.

Prin conectarea cu companii, studenți și experți din întreaga lume, TEE devine un spațiu care încurajează un schimb constructiv de idei punând bazele unei comunităṭi care crede şi practică un leadership responsabil în societate şi în afaceri.

Procesul de educație executivă dezvoltat şi practicat de Transilvania Executive Education este bazat pe crearea unei comunități și colaborare.

Prin parteneriatele sale internaṭionale ṣi locale și prin comunitatea sa de alumni, profesori, experṭi globali ṣi expertiză educaṭională această organizație reprezintă un partener extrem de important în construirea unor legături între mediul de afaceri local ṣi comunitatea academică globală.

MISIUNEA TEE

Valori fundamentale

Misiunea TEE este să ofere educație de calitate certificată la standarde internaționale comunităṭii de business din România. Prin promovarea şi dezvoltarea gândirii critice şi competențelor manageriale, TEE îşi propune să contribuie la creşterea economică şi dezvoltarea locală, regională şi națională într-un mod sustenabil.

În cadrul cursurilor de management si strategie, participantii au posibilitatea să îşi însuşească şi să dobândească instrumente şi concepte imediat aplicabile la nivel local, care totodată sunt extrem de relevante pentru deschiderea unor noi perspective de înṭelegere a dinamicilor internaṭionale de business, dar și de dezvoltare a strategiei de business. Pentru construirea unui mediu de afaceri dinamic, inovativ şi responsabil, ne propunem să extindem comunitatea noastră în România, astfel încât un număr cât mai mare de lideri şi manageri să beneficieze de pe urma expertizei noastre academice ṣi oportunităților generate de interacțiunea ideilor de afaceri locale cu experții globali care predau în cadrul cursurilor noastre de management si strategie.
Image

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa TEE din Cluj-Napoca, suport pentru admitere și informații despre program

Andrew Taylor
Andrew TaylorManaging Directorandrew.taylor@teecluj.ro
Bianca Brotei
Bianca BroteiOperations Managerbianca.brotei@teecluj.ro
Ovidiu Oltean
Ovidiu OlteanResearch Officerovidiu.oltean@teecluj.ro
Ana-Maria Chivaru
Ana-Maria ChivaruProject and Engagement Officeranamaria.chivaru@teecluj.ro

TEE BOARD

Reprezentanți ai mediul de afaceri și celui academic din Cluj-Napoca

Tiberiu Moisa
Tiberiu MoisaPresident of TEE
Alina Negru
Alina NegruGeneral Manager Emerson SRL Cluj-Napoca
Mihaela Luțaș
Mihaela LuțașProfessor at Babes-Bolyai University
Wouter Reijers
Wouter ReijersHonorary Consul of The Kingdom of the Netherlands in Cluj Napoca
Alin Băiescu
Alin BăiescuEMBA Alumni Representative
Daniela Popescu
Daniela PopescuVice-rector at Technical University of Cluj-Napoca
Andrei Mocan
Andrei MocanSVP of Delivery & Managing Director, Romania at Blankfactor
Shajjad Rizvi
Shajjad RizviHonorary Prosperity Consul @ British Embassy Bucharest
Teofil Mureșan
Teofil MureșanCEO & Chairman at E-Infra