ÎNVAȚĂ SĂ FII UN LIDER ÎNTR-O LUME COMPLEXĂ!

GENERAL EXECUTIVE MBA

Image
Image

PROGRAMUL EXECUTIVE MBA ÎN CLUJ-NAPOCA

Dezvoltat în parteneriat cu Universitatea Buckingham din Marea Britanie și comunitatea de business a Transilvania Executive Education (peste 200 de absolvenți din aproximativ 50 de companii), programul îşi propune să ofere instrumentele și vocabularul necesar pentru a deveni lideri într-o lume complexă. Principalele argumente pentru a alege acest program sunt: 

 

Image

PROGRAM INTERNAȚIONAL BRITANIC
CERTIFICAT DE CĂTRE:

Image
Image

DE CE SĂ ALEGI PROGRAMUL EXECUTIVE MBA OFERIT DE NOI?

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

Nu numai că îți vei dezvolta cariera, dar îți vei îmbunătăți și performanța afacerii sau companiei pe care o administrezi. 

"Programul Executive MBA mi-a permis să-mi dezvolt cariera și să-mi extind rețeaua profesională. Varietatea exemplelor practice împărtășite atât de colegii cât și de profesorii mei au fost cu adevărat uimitoare. ”

Marius Moldovan,
Director Campus
@Regina Maria

Image

OPORTUNITĂȚI 
INTERNAȚIONALE 

Programul facilitează accesul la oportunități internaționale și te ajută să îți formezi vocabularul de business necesar pentru a avea conversații fundamentale necesare pentru întelegerea dinamicilor economice actuale.

„Programul Executive MBA a fost o oportunitate extraordinară de a înțelege mediul de business din mai multe perspective, diferite de înțelegerea tehnică pe care o aveam. În retrospectivă, pot spune că acest program a reprezentat fundația pentru dezvoltarea carierei mele.”

Radu Orghidan,
VP Cognitive Computing
@Endava

Image

COMUNITATEA DE BUSINESS

Fiind un program dezvoltat în parteneriat cu Universitatea Buckingham și comunitatea de business din România, vei avea acces la rețeua de alumni și la oportunitățile antreprenoriale pe care le oferă această comunitate.

"Am devenit parte a unei familii mai mari de absolvenți, unde pot conta pe sprijin și sfaturi atunci când am nevoie. Programul Executive MBA a fost o experiență de anvergură, o provocare și o bucurie în același timp.”

Teodor Băbuț, Group COO
@E-Infra

Image
Image

ABILITĂȚI DE LEADERSHIP

Programul îți îmbunătățește abilitățile de leadership pentru a lua decizii de business informate și pentru a gestiona cu responsabilitate provocările contextului actual de business.

„Programul MBA a reprezentat o experiență complexă de dezvoltare atât profesională, cât și personală și un mijloc de formare excelentă în leadership.”

Călin Codarcea, Branch Manager,
@Lisam Systems România
Image

GÂNDIRE STRATEGICĂ

Ceea ce face acest program special este accentul pus pe transferul de instrumente și aptitudini care să ajute cursanții să gestioneze luarea deciziilor într-o economie complexă, digitalizată și interconectată. Mai mult, programul dezvoltă gândirea sistemică -  cum să vezi imaginea de ansamblu.

„Programul Exec. MBA este o oportunitate excelentă de a-ți structura modul de gândire, iar mie, mi-a schimbat cu siguranță mentalitatea (abordarea problemelor, luarea deciziilor și implementarea schimbărilor).”

Cristinela Velicu, Director Vaccines Policy,
Key Markets Europe & Canada,
@MSD România

Image

PERSPECTIVĂ GLOBALĂ

Bazat atât pe experiența practică, cât și pe nivelul academic ridicat al profesorilor și experților implicați în predare, programul oferă instrumentele și infrastructura necesare pentru a fructifica oportunitățile oferite de economia globală și pentru a lucra în organizaţii şi contexte multiculturale.

„Viziunea mea despre lumea de business a devenit mai clară pe măsură ce expunerea mea la alte domenii a crescut. Acest lucru este datorat atât profesorilor care ne-au predat o mare varietate de module, precum și colegilor mei de clasă care proveneau din diferite industrii.”

 Alin Băiescu, Broker Manager
@Aegon România
Image
Image

CE VEI STUDIA

Următoarea grupă de cursanți începe cursurile în luna FEBRUARIE 2025

Programul include 13 module predate odată la 6 săptămâni de-a lungul celor 2 ani de studiu, cu o temă sau examen după fiecare modul. Modulele sunt concepute astfel încât să ajute studenții să:

a.Înțeleagă imaginea de ansamblu într-o lume complexă (systems thinking)

b.Facă faţă provocărilor globale prin folosirea unor instrumente specifice (leadership, guvernanță și etică în afaceri)

c.Învețe să gestioneze complexitatea și schimbările majore, cu module care adresează efectele pandemiei și digitalizării. 

Image
1. Leadership and Organisational Change
2. People and Performance: Talent Management in action
3. Economics and Entrepreneurship
4. Marketing in a Digital World
5. Finance and Accounting for Business
6. Strategy and Value Creation
7. Operations and Supply Chain Management
8. Systemic Management: Seeing the big picture
9. Disruptive Innovation: Practices and Processes
10. Management Consulting: the Projects' Driven Mindset
11. Governance and Business Ethics
12. Complexity and Strategic Disruption
13. Research Methods (Dissertation Preparation)

DESCRIEREA MODULELOR – ANUL 1

LEADERSHIP AND ORGANISATIONAL CHANGE

În cadrul acestui modul vei avea ocazia să îți dezvolți cunoștințele despre cele mai importante atitudini și abilități care îmbunătățesc dezvoltarea continuă a persoanelor și a organizațiilor, examinând o mare varietate de modele de leadership. Până la sfârșitul acestui modul, folosind lentile teoretice și practice diferite, vei putea să îți dezvolți și să evaluezi propriul stil de leadership într-o manieră coerentă, să evaluezi stilul de leadership al organizației din care faci parte și să promovezi diversitatea și incluziunea în organizația ta.

Predarea modulului: 29 februarie -3 martie 2024
Profesori: Dr. Elesa Zehndorfer (Award winning professional writer & author), Dr. Andrew Taylor (TEE), Sinziana Maioreanu (CEO Aegon Romania), Associate Prof. Dr. Monica Zaharie (Babes-Bolyai University), Prof. Steve Armstrong (University of Lincoln), Dr. Aurelian Sofica (Babes-Bolyai University)

PEOPLE AND PERFORMANCE: TALENT MANAGEMENT IN ACTION

Sunt mulți manageri care vorbesc despre contribuția strategică pe care o oferă HR-ul, fără a înțelege modelele strategiei de HR sau modul în care acestea se conectează la strategia generală de business. Prin intermediul acestui modul, nu vei explora doar conceptele și practicile de bază legate de recrutare, sisteme de recompense, managementul talentelor și piața forței de muncă, dar vei evalua critic cele mai bune practici din domeniu. Astfel, vei putea alinia strategiile existente de resurse umane atât cu modelele analitice adecvate, cât și cu practicile de lucru de zi cu zi.

Predarea modulului: 11 - 14 aprilie 2024
Profesori: Prof. Asoc. Dr. Monica Zaharie (Babes-Bolyai University), Prof. David Collins (Newcastle MBA, University of Northumbria), Dr. Andrew Taylor (TEE), Dr. Vanessa Oakes (Senior HR Manager UK).

ECONOMICS AND ENTREPRENEURSHIP

Modulul acoperă subiecte cheie, cum ar fi cererea și oferta, teoria firmei, imperfecțiunile pieței și dezvoltarea de noi piețe (cum ar fi cele verzi și digitale), precum și economia comportamentală. Până la sfârșitul acestui modul, vei putea să îți analizezi afacerea prin prisma deciziilor de investiții și a oportunităților de piață, totul într-un mod clar și structurat. În plus, vei profesionaliza vocabularul economic, care este esențial în discuțiile cu investitorii și partenerii de business, precum și pentru a face afaceri internaționale.

Predarea modulului: 23-26 mai 2024
Profesori: Dr. Alin Baiescu, MBA (Business Consultant), Prof. Dr. Jonathan Atkins (University of Hull), Drd. Aurel Bernat, MBA (Executive Director FI/IR @ Banca Transilvania), Assoc. Prof. Dr. Cristian Litan (Babes-Bolyai University)

MARKETING IN A DIGITAL WORLD

Acest modul prezintă conceptele teoretice cheie de marketing, practicile de marketing și instrumentele de management strategic de marketing adecvate pentru diferite contexte organizaționale. Până la sfârșitul modulului, vei dezvolta o perspectivă critică asupra modului în care activitățile de marketing pot ajuta organizațiile să-și construiască un avantaj competitiv pe diverse piețe, să genereze valoare și să rămână competitive.

Predarea modulului: 4 - 7 iulie 2024
Profesori: 
Prof. David Harness (Sheffield Hallam University Business School), Senior Lecturer Dr. Peter Andrews (University of Hull), Drd. Doru Supeala, MBA (Marketing Consultant)

FINANCE AND ACCOUNTING FOR BUSINESS 

Modul este conceput pentru a îți arăta cum să utilizați cunoștințele financiare și contabile pentru a conduce mai eficient organizația ta. În cadrul acestui modul vei explora rolul contabilității și a finanțelor în cadrul unei organizații și vei învăța cum să comunici eficient cu specialiștii din departamentele de contabilitate și financiar. La finalul acestui modul, vei înțelege procesele contabile, metodologiile, principiile și instrumentele financiare, precum și rolul pe care acestea îl joacă în afaceri. Mai mult, vei învăța terminologia utilizată în aceste domenii, precum și capacitatea de a interpreta și evalua informațiile financiare furnizate.

Predarea modulului: 22-25 august 2024
Profesori: 
Prof. Ioan Alin Nistor (Babes-Bolyai University), Ms. Susan Webster (University of Hull), Prof. Adriana Tiron (Babes-Bolyai University), Graeme Reid (UK)

STRATEGY AND VALUE CREATION 

În acest modul vei explora problemele strategice ce apar în organizații, te vei familiariza cu diverse instrumente de strategie, vei examina cele mai importante modele de strategie și vei învăța cum să te gândești la inovație și la transformarea piețelor și a produselor. Modulul se bazează pe un număr important de studii de caz concepute pentru a dezvolta abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor, precum și îmbunătățirea tehnicilor de prezentarea și a capacității de lucru în echipă.

Predarea modulului: 3-6 octombrie 2024
Profesori: 
Prof. Amanda Gregory (University of Hull), Senior Lecturer Bharati Singh (Staffordshire Business School), Cristian Păun (Digital Chief Strategist at DuPont – Luxembourg), Assoc. Prof. Ovidiu Bordean (Babes-Bolyai University).

OPERATIONS AND SUPPLY CHAIN MANAGEMENT 

În cadrul acestui modul, vei explora conceptele de bază ale operațiunilor și gestionării lanțului de aprovizionare atât în ​​organizații bazate pe fabricarea de produse, cât și în servicii, inclusiv în organizații guvernamentale și non-profit. Vei înțelege importanța operațiunilor și a gestionării lanțului de aprovizionare pentru bunăstarea afacerii și pentru mediul înconjurător și veț dobândi instrumentele analitice necesare pentru a îmbunătăți performanța operațională a organizației.

Predarea modulului: 14-17 Noiembrie 2024
Profesori:
Prof. David Grant (Hanken School of Economics), Prof. David A. Menachof (College of Business at Florida Atlantic University), Mr. Bogdan Sterescu, MBA (Operations Consultant, Emerson).

DESCRIEREA MODULELOR – ANUL 2

DISRUPTIVE INNOVATION: PRACTICES AND PROCESSES 

Vei dezvolta o înțelegere critică a legăturilor dintre creativitate, inovație și comportamentul atât antreprenorial, cât și intraprenorial. Vei explora și analiza critic varietatea de moduri în care creativitatea și inovația pot fi cultivate și promovate pentru a crea și a capta valoare. În cadrul modulului, vei explora și examina diverse strategii și culturi care încurajează inovația. Modulul este conceput pentru a fi extrem de aplicat, practic și interactiv.

Predarea modulului: 16-19 Ianuarie 2025
Profesori: 
Prof. Julian Campbell (Senior Management Consultant, University of East Anglia), Dr. Mircea Hotoleanu (Business Consultant), Dr. Daniel Pop (Open Society Foundation), Dr. Radu Orghidan, MBA (Business Consultant), Mr. Jeremy Wilcock (University of Hull).

MANAGEMENT CONSULTING: THE PROJECT DRIVEN MINDSET 

Îți veți dezvolta abilitățile necesare pentru a folosi noi instrumentele în proiectarea, livrarea și gestionarea proiectelor de consultanță. Modulul este conceput atât pentru consultanții în managementul proiectelor, cât și pentru consultanții care se ocupă de implementarea proiectelor. Vei dobândi abilități de consultanță în domenii precum: managementul clienților, structurarea problemelor, designul proiectelor, colectarea datelor, implicarea părților interesate, analiza afacerii, rezolvarea problemelor, îmbunătățirea proceselor de afaceri, managementul proiectelor, reprezentarea clientului și scriere de proiecte.

Predarea modulelor: 27 februarie -2 Martie 2025
Profesori:
 Robert Lewis (Highly Experienced R&D Leader, UK), Dr. Radu Orghidan, MBA (Business Consultant @ Endava), Mark Child (Chief Executive - Quantum Evolve Business Enablement, UK).

SYSTEMIC MANAGEMENT: SEEING THE BIG PICTURE 

În loc să analizezi problemele din diverse perspective, acest modul își propune să te învețe să vezi imaginea de ansamblu. Vei înțelege, dintr-o perspectivă transdisciplinară, complexitatea organizațiilor prin cartografierea sistematică a proceselor și structurilor interconectate și prin dezvoltarea gândirii sistemice. Vei afla despre cele mai relevante abordări complexe ale sistemelor de management și vei reflecta asupra propriilor experiențe de lucru. Acest modul este conceput pentru a sprijini dezvoltarea abilităților analitice și critice de design de proiect, identificare de probleme şi soluții, creativitate, reflecție critică și muncă în echipă.

Predarea modulului: 10-13 Aprilie 2025
Profesori: 
Prof. Angela Espinosa (University of Hull), Dr. Ligia Cremene (Technical University of Cluj-Napoca), Dr. Maya Vachkova (Senior Lecturer and Programme Director,University of Exeter), Christopher Gleadle (CEO of Sustainable Viability, UK).

GOVERNANCE AND BUSINESS ETHICS

În cadrul acestui modul vei analiza modul în care afacerile sunt agenți și subiecți în sistemul global de guvernanță economică. Explorând cele mai importante tendințe care au impact asupra economiei globale (reglementările internaționale comerciale și financiare, digitalizarea și tranziția către o economie verde), vei dezvolta o mai bună înțelegere asupra tendințelor economiei politice și vei putea identifica oportunitățile și potențialele constrângeri pentru afacerea ta.

Predarea modulului: 22-25 Mai 2025
Profesori: 
Assoc. Prof. Cornel Ban (Copenhagen Business School), Prof. Christopher Bovis (University of Hull), Prof. Andrew Flynn (Cardiff University), Dr. George Boukouris (Nottingham Trent University).

COMPLEXITY AND STRATEGIC DISRUPTION

În acest modul vom explora modul în care convergența tehnologiei și a globalizării schimbă structurile de generare a valorii, sistemele economice și modelele de strategie. Înțelegând acest proces de transformare, îți oferim și instrumentele prin care poți identifica și surprinde oportunități de creștere a afacerilor. În plus, vom analiza modul în care se transformă societățile și la nivel general. Spre exemplu, în timp ce omenirea este profund conectată și are acces la seturi mari de informații, pandemia nu reprezintă decât un exemplu de buclă sistemică de feedback care creează noi niveluri de complexitate pentru toți.

Predarea modulului: 3 - 6 iulie 2025
Profesori: 
Dr. Andrew Taylor (TEE), Raluca Bochis (Emerson), Prof. Yasmin Merali (University of Hull).

EDUCAŢIE LA STANDARDE GLOBALE

Image
Image

Completați formularul de mai jos

pentru a rămâne în contact cu noi și a afla informații despre programele noastre

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Vrei să fii la curent cu știrile și informațiile TEE? Abonează-te la newsletterul nostru!