Interviu cu bursierii TEE

Trăiesc o experiență și o perspectivă profesională mult mai variată decât la momentul înrolării în program.”

Cursanții programelor desfășurate de TEE in Cluj-Napoca sunt persoanele potrivite cărora să le adresați întrebări despre cum se desfășoară cursurile, ce module avem și cum se transpune în realitate teoria învățată la curs. Venim în ajutorul vostru prin relizarea unor interviuri cu câștigătorii burselor parțiale din ultimii 2 ani. Am încercat să aflăm de la ei ce a însemnat câștigarea unei burse parțiale, cum se văd rezultatele investiției făcute și ce sfaturi dau celor interesați să aplice pentru programul Executive MBA și competiția deschisă până în 25 noiembrie pentru una din cele 4 burse oferite de Banca Transilvania și EVERGENT Investments.

Valoarea unei burse este de 8000 euro și acoperă 50% din costul programului TEE Executive MBA!  Pentru mai multe detalii despre cum să te înscrii la competiția pentru una dintre cele 4 burse parțiale, accesează acest link.

Ștefan Mesaroș a câștigat o bursă parțială în 2020 și este cursant în cadrul programului Executive MBA oferit de Universitatea Hull, program unde cursanții vor studia în decembrie ultimul modul din totalul de 12. 

TEE: Ce a însemnat pentru tine câștigarea unei burse parțiale pentru a studia programul Executive MBA?

Ștefan: O posibilitate unică de a avea acces, oarecum acasă, la un program de dezvoltare personală și profesională care este certificat la nivel global. Dat fiind faptul că modulele se desfășoară în Cluj-Napoca, nu este nevoie să aloc resurse adiționale consistente pentru deplasări.

TEE: Te-a ajutat calendarul de plată să-ți organizezi resursele financiare astfel încât să reușești să acoperi taxa programului?

Ștefan: Da, comparativ cu alte oferte de Executive MBA pe care le primisem și în cazul cărora achitarea taxelor se putea face in maximum 2-3 rate, modalitatea de plată propusă de TEE a fost mult mai comodă.

TEE: În acest moment al studiilor, consideri că ți-ai recuperat investiția făcută în program?

Ștefan: Datorită acestui program am reușit să dobândesc un set de competențe care m-au propulsat către oportunități profesionale de un nivel superior comparativ cu momentul debutului meu în cadrul programului. Așadar, pot să afirm că investiția făcută până acum a fost amortizată.

 

Image
Image

TEE: A avut programul vreun impact asupra jobului pe care îl ai? (eg. ai schimbat jobul, ai primit mărire de salariu, ai rezultate mai bune/ clienți mai mulțumiți etc.)

Ștefan: Da, odată cu începutul programului de Executive MBA și aplicarea graduală a cunoștințelor noi dobândite, rezultatele nu au întârziat să apară. Asta chiar dacă suntem într-o perioadă mai delicată din punct de vedere macroeconomic și nu numai. Așadar, momentan trăiesc o experiență și o perspectivă profesională mult mai variată decât la momentul înrolării în program.

TEE: Ce sfaturi le-ai da celor care vor să se înscrie la competiția pentru una dintre cele 4 burse parțiale pentru grupa EMBA 2023?

Ștefan: În primul rând, pentru a crește posibilitatea unui rezultat pozitiv, să ceară sprijinul TEE și nu numai. Mai ales dacă exista aspecte neclare privind aplicația lor. De asemenea, ținând cont de faptul că este o competiție, le recomand să fie perseverenți și încrezători!

 

Vezi articolul de pe website cu sfaturi despre înscriere și pregătește-ți aplicația până în 25 noiembrie!