co.png

IDEEA ACESTUI PROGRAM

Din experiența anilor de predare a unui program EMBA aici în Cluj, am ajuns la concluzia că antreprenorii și managerii care doresc să își dezvolte afacerea și să creeze valoare prin produsele/serviciile lor au nevoie de cunoștinte cât mai practice în domeniu precum leadership, economie, marketing, strategie și finanțe. Cu această idee, dăm startul Academiei de Management - un program format din cinci cele mai apreciate module ale programului TEE Executive MBA, cu informații practice și clare pe care participanții pot să le pună în practică îmediat după curs. Programul oferă standarde globale de calitate, livrate local, sub forma a 5 module predate de experți internaționali și locali, la un preț accesibil. Fiecare modul aduce studii de caz, instrumente experiențiale și interacțiuni de grup pentru a ne asigura că învățarea este interactivă și relevantă pentru fiecare participant.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST PROGRAM

Cursul se adresează managerilor/antreprenorilor cu cel puțin 2 ani de experiență care își doresc să-și dezvolte abilitățile de management dincolo de rolul lor funcțional și vor să înțeleagă imaginea de ansamblu a companiei/industriei în care lucrează. Programul este conceput ca un accelerator de carieră, idei, abilităti de business și o oportunitate unică de networking. Acceptă provocarea noastră!

Image
Image

Dr. ANDREW TAYLOR

Director General Connect CEE

Directorul Programului EMBA Transilvania Executive Education

Facilitatorul modulelor 1,3,5

  • Andrew are 28 de ani de experiență în afaceri internaționale, ca head-hunter, consultant în management, lector la școala de business și trainer.

  • De la Hong Kong și până în Toronto și Singapore, skill-urile sale sunt apreciate de către companii precum Coca-Cola, Microsoft, ING, Honeywell și EY.

  • Majoritatea clienților îl asociază pe Andrew cu utilizarea unui stil de consultanță carismatic și inspirațional, care este solicitant, motivațional și eficient

  • Autor și co-autor al mai multor volume alături de experți din mediul de business si academic din lume, în domenii precum leadership, economie globală, inovație, schimbări climatice.

Dr. ALIN BĂIESCU

Consultant, Expert în economie comportamentală și Alumni EMBA

Facilitatorul modulului 2

  • Alin are peste 20 de ani de experiență managerială în sectorul financiar (AIG / MetLife, Raiffeisen, Eureko, AEGON);

  • Deține atât un doctorat, cât și o diplomă Executive MBA, fiind de asemenea profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai (Cluj) și lector în programul EMBA al Universității Buckingham livrat în România de către Transilvania Executive Education;

  • Alin a fost autor, co-autor și coordonator a 10 cărți în domenii precum asigurări, management și afaceri.

Dr. DORU ȘUPEALĂ

Consultant în marketing și business, fondator Școala SPOR si EMBA alumni

Facilitatorul modulului 4

  • A primit diploma EMBA cu distincție de la TEE - Hull University Business School

  • Doctor în management la Universitatea Babeș Bolyai – Climatul pentru inovare în organizațiile de software.

  • Producător al podcastului săptămânal ”Hacking Work” și a newsletterului cu același nume, autor a două cărți (”Employer Branding 100%” - bestseller)

  • Are 30 de ani de carieră în Marketing și Management în companii de top din România.

Prof. IOAN-ALIN NISTOR

Professor of Finance, Chief Executive at Banca Transilvania, EMBA Alumni

Facilitatorul modulului 5

  • s-a alăturat Băncii Transilvania ca economist-șef în 2024, după ce a fost membru în consiliile de administrație ale BT Assets Management și BT Leasing

  • profesor de finanțe la Universitatea Babeș-Bolyai, unde a efectuat cercetări în domeniul financiar și a predat pentru universități internaționale din Europa și Asia.

  • a absolvit Executive MBA-ul oferit de Hull University Business School din Cluj, unde acum este lider de modul pentru modulul de Finanțe și Contabilitate pentru afaceri

  • a urmat un program post-doctoral la Universitatea din Kobe (Japonia)

  • membru al Institutului Aspen

DETALII PRACTICE

Cele 5 module vor fi livrate față în față în Cluj-Napoca. Fiecare modul înseamnă 8 ore de predare. În funcție de alegerea grupului, modulele pot fi predate o zi/săptămână, o zi/ lună sau 5 zile consecutive.

Experiența de învățare va include materiale de citit înainte și după modul, predarea, discuții în grup și ateliere de lucru. După fiecare modul, participanților li se va da o temă practică. Predarea și materialele disponibile pentru studiu vor fi în limba engleză.

Cursul urmează o curriculă validată de unul dintre partenerii educaționali ai TEE, iar la absolvire se va elibera un certificat.

Image