Complexity and Strategic Disruption - ultimul modul pentru cohorta EMBA 2022!

Ne apropiem de ultimul modul pentru cohorta noastră de studenți din 2022. Complexity and Strategic Disruption este locul unde se va explora modul în care convergența tehnologiei și a globalizării schimbă crearea de valoare, strategia, economia și modul în care puteți identifica și captura oportunități. Acest subiect va fi apoi analizat modul în care are impact asupra societăților mai largi. În timp ce omenirea este profund conectată și are acces la seturi mari de informații, pandemia este doar un exemplu de bucle de feedback sistemic care creează noi niveluri de complexitate pentru toți. Acest modul este predat de Dr. Andrew Taylor și Raluca Bochis între 8 și 11 iunie.

Image

Sesiunile gratuite vor fi disponibile vineri, 9 iunie, de la ora 17:00/17:00 și sâmbătă, 10 iunie, de la ora 9:00/9:00, pe baza înregistrării prealabile la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

De ce să vă înregistrați pentru o sesiune EMBA gratuită?

  • Vă oferă posibilitatea de a încerca nivelul de predare world class pe care îl oferim în Cluj!
  • Cunoașteți comunitatea EMBA pe care o dezvoltăm în Cluj în ultimii 8 ani!
  • Faceți cunoștință cu studenții actuali și învățați din experiența lor pe măsură ce au ajuns la cel de-al doisprezece și ultimul modul!
  • Aflați sfaturi utile pentru afacerea Dvs. în timp ce participați la lucrul de grup/discuția din clasă!
  • Discutați cu echipa TEE întrebările dumneavoastră legate de procesul de înscriere!

De ce este important de studiat acest modul în timpul programului Executive MBA?

Pandemia, internetul și progresele în domeniul informației și comunicațiilor sunt implicate în apariția economiei de rețea și a societății tip rețea. O mai mare conectivitate și acces la o varietate și un volum crescut de informații permit forme noi și complexe de organizare care încorporează structuri și procese de rețea distribuite și dau naștere unui peisaj competitiv complex. Acest lucru prezintă oportunități și amenințări care provoacă atât instituțiile din sectorul public, cât și cel privat. Scopul acestui modul este de a echipa studenții să înțeleagă contextul emergent și să exploateze forme de rețea de organizare pentru a oferi capacitate de transformare sau stabilitate, după caz, în fața turbulențelor de mediu.

 

Modulul prezintă modul în care convergența tehnologiei și globalizarea a schimbat crearea de valoare, modul în care aceasta a afectat strategia și consecințele mai largi sociale și de mediu ale unei lumi în rețea emergente. Acest modul este conceput pentru a dezvolta capacitatea studenților de conceptualizare, astfel încât aceștia să fie capabili să decidă singuri ce pot lua de la teorii concurente pentru a face față situațiilor complexe pentru care nu există o singură rețetă de „cea mai bună practică” și în care imitarea din exemple nu este o opțiune valabilă.

Cine predă acest modul?

Image

Dr. Andrew Taylor are peste 25 de ani de experiență în afaceri în Europa, America de Nord și Asia, ca si headhunter, consultant în management, director interimar de resurse umane, facilitator de învățare și lector la școala de afaceri despre managementul resurselor umane, leadership și schimbare organizațională, Complexitate și gândire în rețea și metode de cercetare la nivel de MBA pentru Hull University Business School și Staffordshire University. Are un doctorat de la Universitatea din Cardiff. Andrew a lucrat pentru o gamă largă de clienți multinaționali precum Coca-Cola, Holcim, AIG, PwC, GSK, IKEA, Deloitte, Orange, Volksbank, ING, Avon, Vodafone, Banca Transilvania, Rottaprint și multe altele.

Fondatorul Connect CEE (consultanță) și Endike Associates (căutare executiv), a scris și pentru reviste de actualitate și reviste academice. Din 2014, conduce echipa Transilvania Executive Education în dezvoltarea de programe executive și aduce la Cluj academicieni internaționali și experți în afaceri. Puteți citi despre munca lui Andrew pe site-ul companiei sale, Connect CEE.

„Este o mare plăcere să livrez acest modul, deoarece abordează provocările fundamentale, ale complexității în creștere și întreruperile ulterioare cu care se confruntă afacerile. Întreruperea digitală amenință modelele tradiționale de strategie și economie de ceva timp, dar pandemia, aprovizionarea ulterioară crizele în lanț și spectrul războiului îi obligă pe directori să reconsidere modelele de afaceri anterior robuste și să se gândească la reziliență. Modulul este conceput pentru a le permite studenților să conducă mai eficient în vremuri complexe și să ofere instrumentele care să ne permită tuturor să înflorim în viitor" - a declarat dr. Andrew Taylor

Image

Raluca Bochis are peste 10 ani de experiență în managementul IT, cu accent pe automatizarea proceselor și construirea de rețele de comunicații, o susținătoare a leadership-ului colaborativ și incluziv pentru a gestiona perturbările și complexitatea în mediul de afaceri în schimbare. Cu un background divers în predarea universitară, cum ar fi colaborarea ei continuă cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, mobilitate internațională, servicii financiare partajate și management de program, Raluca se va alătura modulului ca lector invitat.

Absolventă a programului Executive MBA oferit de Universitatea din Hull, Raluca va împărtăși informații practice despre modul în care complexitatea și gândirea în rețea inspiră liderul autentic de care au nevoie organizațiile într-o lume volatilă și incertă.

"Sunt încântată să predau în echipa la Modulul de Complexity & Strategic Disruption, deoarece subiectul nu este doar de o importanță critică în peisajul afacerilor care se schimbă mai mult decât oricând, ci și, sincer, stimulează intelectual. Dobândirea obiectivului complexității este profund plin de satisfacții, deoarece promovează o schimbare în conceptualizarea învățării și eficacității organizaționale și oferă instrumente eficiente in practica de management pentru a face loc experimentării și apariției, a dezvolta reziliența și a construi sisteme adaptive. Nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a finaliza călătoria ghidată EMBA pentru Cohorta 2022!" - declara Raluca Bochis.

Image

Invitați speciali pentru modul

Image

Alături de noi este Christopher Gleadle din Marea Britanie. El este CEO al Sustainable Viability - lucrează la nivel global, are o experiență de peste 30 de ani, într-o gama foarte diversă de sectoare ale industriilor, oferind implementare practică a gândirii sistemelor în interacțiunea sistemelor umane, tehnice și naturale.

Christopher a fost publicat pe scară largă și a dezvoltat multe instrumente noi care sunt scalabile și transferabile pentru a lucra în diferite sectoare, industrii și funcții operaționale recunoscute pentru a îmbunătăți performanța personală și organizațională. Discuția va fi disponibilă celor interesați să se înregistreze! Urmăriți paginile noastre Linkedin și Facebook pentru a vă înregistra la aceasta discuție online!

Gabriel Souca este al doilea invitat pentru acest modul, alăturându-se modulului din comunitatea noastră de afaceri TEE. Gabriel este un profesionist de nivel C cu expertiză în diverse domenii de activitate: FMCG, energie sau producție industrială atât în ​​multinaționale (FrieslandCampina Olanda), companii cu capital românesc (Prodvinalco, Energo ESCO, EnergoBit Group) sau companii cu capital străin (Electroceramica). A ocupat diverse funcții în aceste companii, cum ar fi Manager de Achiziții, Director Executiv, Manager de Îmbunătățire, Director Comercial și de Lanț de Aprovizionare sau chiar Director General. Aceste diferite poziții de nivel C în diferite companii l-au ajutat pe Gabriel să obțină o expertiză vastă și unică și având în vedere acest lucru în 2020 a decis să-și înființeze propria companie care oferă servicii de consultanță și proiectare pentru proiectul energetic în general și proiectele de energie regenerabilă în special.

Gabriel are o diplomă de Executive MBA de la Universitatea din Hull (Marea Britanie), absolvită în 2019 cu o distincție obținută. Ca o notă personală despre Gabriel, este un fan pasionat Universitatea Cluj și se implică și în organizarea de evenimente culturale împreună cu Scena Urbana.

 

Image

Ce au mai publicat profesorii noștri în mediul academic?

  • Taylor, A. (2021, March 21). Rethinking leadership for a Green World. Routledge & CRC Press. Retrieved February 13, 2023, from https://www.routledge.com/Rethinking-Leadership-for-a-Green-World/Taylor/p/book/9781032041841
  • Taylor, A., & Bronstone, A. (2022, October 7). Re-constructing the global network economy: Building pathways to resilience in local economies. Routledge & CRC Press. Retrieved February 13, 2023, from https://www.routledge.com/Re-Constructing-the-Global-Network-Economy-Building-Pathways-to-Resilience/Taylor-Bronstone/p/book/9780367702595
  • Bochis Raluca - In Search of Tomorrow : Critical Thinking about the Romanian and International Business Environment Volume 1 Transilvania Executive Education - Executive MBA University of Hull Class of 2017 - 2019
  • Taylor, A. and Bronstone, A. (2019) People, place and global order: Foundations of a networked political economy, Routledge & CRC Press. Available at: https://www.routledge.com/People-Place-and-Global-Order-Foundations-of-a-Networked-Political-Economy/Taylor-Bronstone/p/book/9780367197643 (Accessed: 30 May 2023).