Cine predă la TEE EMBA - Christopher Gleadle

Săptămâna aceasta aduce un nou modul pentru cohorta 2023 a programului TEE Executive MBA - Managementul operațiunilor și al lanțului de aprovizionare, predat de Christopher Gleadle, fondator al The Paddy Ashdown Forum, Sustainable Viability și creator al The Sphere Economy, și  Bogdan Sterescu, director de operațiuni Europa la Emerson și absolvent EMBA al Universității Hull.

Timp de patru zile studenții vor beneficia de o introducere critică în conceptele de bază ale managementului operațiunilor și al lanțului de aprovizionare atât în organizațiile din domeniul producției, cât și în cele orientate spre servicii, inclusiv în organizațiile guvernamentale și non-profit. Studenții vor înțelege contribuția adusă de managementul operațiunilor și al lanțului de aprovizionare la bunăstarea afacerii și a mediului mai larg prin discuții pe studii de caz, analize critice și evaluări reflexive ale unor probleme contemporane complexe și nestructurate specifice lanțului de aprovizionare.

Image

SESIUNE GRATUITĂ DISPONIBILĂ ÎN TIMPUL MODULULUI! ÎNSCRIE-TE ACUM!

Vino la o sesiune gratuită EMBA sâmbătă, 20 aprilie, între orele 9.00 și 12.00, pentru a face cunoștință cu lectorul și pentru a prelua câteva idei pe care să le aplici în cadrul organizației tale!

Trimite un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și rezervați locul chiar astăzi! Aceste oportunități sunt deschise pentru cei curioși să afle ce înseamnă un EMBA înainte de a aplica la unul!

DETALII DESPRE MODUL

Acest modul va oferi o experiență unică pentru studenții EMBA. Pe lângă experiența vastă oferită de cei doi lectori, vom fi găzduiți de Emerson Cluj, o companie lider global în tehnologie, software și inginerie care oferă soluții inovatoare pentru clienți de pe piețele industriale și comerciale. Echipa lor de experți în lanțul de aprovizionare ne va ghida prin campus, oferindu-le studenților o înțelegere critică a principalelor obiective operaționale și a modului în care acestea sunt create în cadrul unui mediu de afaceri real. În plus, aceștia vor putea exersa analiza critică a rolului managementului operațiunilor și a contribuției sale strategice la succesul organizațional.

CINE PREDĂ MODULUL

Fiecare modul aduce la Cluj experți din întreaga lume. De data aceasta, vă invităm să îl cunoașteți pe Christopher Gleadle. Prin interviul de mai jos puteți înțelege mai bine background-ul său profesional pentru a descoperi ce legătură are cu managementul operațiunilor și al lanțului de aprovizionare și pentru a afla de ce l-am invitat să predea pentru acest program Executive MBA validat de Universitatea Buckingham.

5.png

Christopher Gleadle are o experiență vastă în diverse domenii, cum ar fi comerțul internațional, finanțele, IT, energie și multe altele. El a contribuit la elaborarea standardelor de mediu, la The Greenhouse Gas Protocol Product Life Cycle, Scope 3 Technical Guidance, and others (Scopes 1, 2, 3). Pe lângă lucrările sale scrise, a fost speaker și consilier pentru organizații precum grupul de lucru ASEIC pentru IMM-uri și a participat la numeroase conferințe în întreaga lume, consolidându-și astfel poziția de profesionist respectat în domeniu. Folosind o abordare de sisteme unificate, el simplifică problemele complexe și integrează tehnologiile. Pornind de la programare, consultanța sa creează instrumente de analiză și îmbunătățire în diverse sectoare. Christopher pune accentul pe înțelegerea interacțiunii dintre diferiți factori pentru a lua decizii mai bune. Activitatea sa se concentrează pe reducerea risipei și pe îmbunătățirea performanței. El este creatorul conceptului de The Sphere Economy.

TEE: Chris, te rog să descrii în câteva cuvinte experiența ta profesională.

Chris: Experiența mea acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi comerțul internațional, serviciile financiare, consumul de producție, tehnologia informației, agricultura, energia, apa, deșeurile, transporturile, gestionarea riscului de întreprindere, infrastructura, transportul maritim, aerian și așa mai departe...

TEE: Ce te inspiră?

Chris: Entuziasmul studenților care fac conexiuni între lucrurile pe care nu le luaseră în calcul înainte. Apoi, să îi văd cum constuiesc un viitor pentru ei înșiși și pentru alții cu aceste noi cunoștințe și cum prosperă cu ele.

TEE: Ce proiecte de cercetare ai în acest moment?

Chris: Lucrez la mai multe cărți și articole în care vorbesc despre diferite subiecte, de la inteligența artificială, la sisteme de sănătate incluzive, la comerț internațional integrat și așa mai departe. De asemenea, dezvolt gama noastră de servicii de educație și consultanță pentru întreprinderi, organizații non-profit și guverne.

TEE: De ce ar trebui să citim cea mai recentă carte a ta, “Cei cinci pași esențiali pentru o viabilitate durabilă”?

Chris: Fără viabilitate, sustenabilitatea nu are sens. Rentabilitatea susține multe lucruri importante pentru noi toți - sănătate, bunăstare, un mediu bogat și un viitor sigur și securizat. Modul în care se obține profitul creează avantajul și reziliența. În consecință, introduce o abordare unificată a metodelor stabilite de gândire sistemică. Cinci pași îi ajută pe manageri să se gândească la obiceiurile lor în sens mai larg. Nu ca pe o colecție de tactici, ci ca pe un întreg mod de a vedea și de a gestiona organizația. Ca urmare, îmbunătățește performanța individuală și colectivă.

TEE: În opinia ta, care este cea mai mare provocare a lanțului de aprovizionare pentru care trebuie să găsim soluții cât mai curând posibil?

Chris: Să lărgim granița procesului decizional pentru a ține cont de modul în care interacționează lanțurile de aprovizionare. Ca urmare, să reducem risipa și să realizăm oportunitățile pierdute în prezent. Și acest lucru poate servi drept catalizator pentru a stimula configurații politice și instituționale care să aprindă inovația pentru a face mai mult cu ceea ce avem. Acțiunea de astăzi va modela speranța celor mulți pentru decenii de acum încolo. Eșecul obiectivelor nu este o opțiune.

4.png

Guest speakerul nostru invitat pentru acest modul este Bogdan Sterescu, director de operațiuni pentru Europa la Pressure Management, Emerson și absolvent al programului Executive MBA de la Universitatea Hull. Bogdan este un lider dovedit, orientat spre rezultate, cu abilități puternice de analiză, de rezolvare a problemelor și de dezvoltare a afacerilor. El are experiență tehnică, operațională și de dezvoltare organizațională în industria auto și în industria de petrol și gaze. A fost implicat în dezvoltarea strategiei de dezvoltare a operațiunilor Roxar, unde a definit cerințele pentru și a condus amenajarea LEAN a noilor clădiri Roxar. În plus, a recrutat, a angajat și a gestionat organizația de operațiuni Roxar din Cluj, România, o afacere de proiecte inginer la comandă, crescând vânzările de la 0 la 53 milioane de dolari în mai puțin de trei ani.

Participă la sesiunea gratuită!
Urmăreștei paginile noastre de social media pentru actualizări legate de acest modul.