Cine sunt câștigătorii burselor TEE Executive MBA 2023

Image

Câștigătorii burselor TEE Executive MBA 2023 oferite de Banca Transilvania, Evergent Investments și comunitatea alumnilor EMBA, sunt următorii:

  • Delia Mureșan, Co-Fondator și CEO al Blueware Solutions

  • Raluca Gheorgheș, Chief Operating Officer (COO) al FintechIO

  • Mihaela Morar, Group Head of Product Management la Endava

  • Béla Gáspár - Senior Sales Account Manager al Transart

 

4 aplicații pentru fiecare bursă au fost în acest an, în cadrul competiției lansate de Transilvania Executive Education în parteneriat cu Banca Transilvania, Evergent Investments și Republica.ro. Persoanele care s-au înscris în competiție au poziții de top şi middle management în marketing, resurse umane, IT, producție etc.

 

Cine sunt câștigătorii desemnați ai celor 4 burse burse EMBA la Transilvania Executive Education:

  • Delia Muresan este Co-Fondator și CEO Blueware Solutions cu peste 15 ani de experiență în livrarea de servicii, atât în domeniul financiar, cât și în IT. Delia și-a descoperit pasiunea pentru leadership devreme în carieră și a condus mai multe echipe multi-disciplinare, aducând îmbunătățiri proceselor și sporind colaborarea dintre echipele pe care le-a condus. Fiind interesată de crearea de direcții strategice în companiile în care a fost implicată, Delia și-a început cariera antreprenorială în această toamnă luându-și angajamentul să îmbunătățească afacerile clienților ei prin tehnologie.

  • Raluca Gheorgheș este un specialist cu experiență de aproape 20 de ani în jurnalism, marketing, resurse umane și IT. În prezent lucrează ca Chief Operating Officer (COO) la FintechIO. Dincolo de creșterea personală, scopul Ralucăi este să conducă prin a fi un exemplu, valorificând abilitățile sale pentru a contribui în mod pozitiv în lumea afacerilor și în comunitatea sa.

  • Mihaela Morar are peste un deceniu de experiență în domeniul IT. Mihaela ocupă în prezent poziția de Group Head of Product Management at Endava. Aceasta a demonstrat abilitățile sale de leadership în operațiuni, managementul furnizării de servicii, implementarea proiectelor ERP și este interesată în mod special în abordarea nevoilor de proiectare organizațională.

  • Béla Gáspár are aproape 20 de ani de experiență în vânzări consultative, strategie de marketing și dezvoltarea afacerilor și în prezent este Senior Sales Account Manager în cadrul companiei Transart. Béla a ajutat numeroase companii să obțină rezultate mai bune prin soluții software bazate pe date și strategii de afaceri în comerțul electronic.

 

Bursierii se vor alătura celei de-a zecea grupe de cursanți Executive MBA, care va începe cursurile în 29 februarie 2024. Programul TEE Executive MBA este acreditat de Universitatea Buckingham, iar cursurile au loc în Cluj-Napoca, predate de experți internaționali și români.

 

Transilvania Executive Education

 

Despre Transilvania Executive Education

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 8 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

 

Despre Banca Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est şi principalul finanţator al economiei românești, cu acoperirea tuturor segmentelor de clienți și linii de business din sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu 30 de ani, are ≈20% cotă de piaţă, 4 milioane de clienţi, 10.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este cel mai puternic brand bancar românesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2023). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, pentru oameni, business şi mediu. Roberto Marzanati (1950–2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania timp de 15 ani, începând cu 2001. În semn de respect pentru contribuția sa la succesul BT, bursele oferite de Banca Transilvania la programe EMBA îi poartă numele.

Despre EVERGENT Investments

EVERGENT Investments, companie de investiţii financiare listata la Bursa de Valori București sub simbolul EVER, cu o experienţă de peste 30 de ani în piaţa românească de capital, este un deschizător de drumuri, contribuind la dezvoltarea comunităţii din care face parte. Prin aplicarea unei strategii bine articulate şi responsabile, EVERGENT Investments valorifică eficient oportunităţi investiţionale, atât în piaţa de capital, cât şi prin proiecte de private equity in agribusiness, real estate si tehnologie. Prin politica de dividend predictibilă și programele de răscumpărare, compania le oferă acționarilor profituri pe termen scurt și perspectiva pe termen lung de creștere a valorii activelor deținute. De-a lungul ultimilor 14 ani, compania a distribuit dividende care depășesc valoarea de 840 milioane lei, iar valoarea activelor administrate a  depășit pragul de semnificație de 500 milioane de euro.

 

Contact presă: Bianca Brotei / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.