Costul programului este de 15 000 de euro. Plata se face în 5 rate pe parcursul celor 2 ani de studiu.

Oferim burse complete și parțiale în fiecare an cu ajutorul sponsorilor noștri. Bursele sunt oferite într-o competiție publică națională. Găsiți mai multe detalii despre următoarea competiție publică pe website-ul nostru, secțiunea admitere. 

SOLUTII PENTRU TINE

Banca Transilvania oferă soluții de finanțare precum împrumutul Gaudeamus pentru studii sau împrumutul pentru nevoi personale Practic BT.


DIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZIT

Programul EMBA este gestionat de Asociația Transilvania Executive Education (ONG). Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociatia Transilvania Executive Education, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie. Pașii pe care trebuie să îi urmeze companiile dacă vor să ajute o organizație non-profit sunt ușor de urmat:

  1. Calculează suma, care reprezintă valoarea minimă dintre 20% din impozitul de profit şi 0,75% din cifra de afaceri anuală.
  2. Încheie contractul de sponsorizare cu TEE şi transferă suma sponsorizată în contul asociaţiei până în data de 31 decembrie a fiecarui an.
  3. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe email la office@teecluj.ro