• Prin cursurile oferite, programul facilitează înțelegerea unui cadru conceptual complex specific contextului internațional de business, echipând cursanții cu cunoştințele şi metodologia necesară abordării unor situații şi probleme specifice pozițiilor de management într-o lume dinamică şi într-un mediu global, aflat în continuă schimbare.
  • Programul poate veni în ajutorul celor care doresc să avanseze în carieră şi celor care îşi doresc să acceadă într-o poziție internațională de leadership, oferind totodată instrumentele necesare pentru îmbunătățirea performanței afacerilor pe care le administrează.
  • Cursanții pot alege una dintre cele 2 specializări disponibile în Cluj-Napoca: Management General sau Management Tehnologiei.
  • Calitatea programului este confirmată de acreditările AMBA și AACSB. Acesta este singurul EMBA autentic 100% britanic din zona Transilvaniei, livrat în Cluj-Napoca.
  • Cursurile sunt predate în totalitate de profesori ai Universității Hull, care se deplasează în Cluj-Napoca pentru fiecare modul, asigurând cursanților accesul la cursuri la standarde de calitate, certificate la nivel internațional. Majoritatea profesorilor au experiență atât în consultanță/management, cât și în educație și cercetare. Această caracteristică a programului nostru, bazată pe experiența practică a personalului și pe rigurozitate teoretică, specifică sistemului britanic, oferă cursanților posibilitatea de a-şi însuși instrumente analitice aplicabile imediat pentru îmbunătățirea performanței afacerilor şi a dezvoltării profesionale într-un proces de învățare care îmbină învățarea teoretică cu învățarea practică și experiențială.
  • Un curriculum identic este livrat în Bahrain, Singapore, Hong Kong și Marea Britanie. Studenții pot alege să studieze modulele din cadrul programului în orice locație în care acesta este livrat și își extindă parteneriatele de afaceri prin intermediul comunității noastre internaționale de alumni și parteneri.
  • Programul este conceput astfel încât să aibă un impact minim asupra timpului de lucru. Cursurile se desfăşoară la fiecare 6 săptămâni timp de 18 luni (vineri de la 14:00 până la 22:00, sâmbătă și duminică între orele 9 și 19).
  • Veți obține acces la o rețea alumni din România în continuă creștere, dar și la rețeaua globală de alumni. Cursanții din România se bucură de cele mai bune oportunități educaționale și de dezvoltare profesională oferite de programul EMBA iar prin notele obținute poziționează România în topul locațiilor internționale ale Universității Hull.
  • Oportunitatea de a participa la o competiție deschisă pentru cel puțin o bursă per cohortă care acoperă integral costurile taxei de studii.