Image
  • Prin cursurile oferite programul facilitează înțelegerea unui cadru conceptual complex specific contextului internațional de business, echipând cursanții cu cunoştințele şi metodologia necesară abordării unor situații şi probleme specifice pozițiilor de management într-o lume dinamică şi într-un mediu global în continuă schimbare.
  • Programul poate veni în ajutorul celor care doresc să avanseze în carieră şi celor care îşi doresc să acceadă într-o poziție internațională de leadership, oferind totodată instrumentele necesare pentru îmbunătățirea performanței afacerilor pe care le administrează.
  • Cursantii pot alege una din cele 2 specializari disponibile în Cluj Napoca: Management General sau Management Tehnologiei.
  • Calitatea programului este confirmată de acreditările AMBA și AACSB. Acesta este singurul EMBA autentic 100% britanic din zona Transilvaniei, livrat în Cluj-Napoca.
  • Cursurile sunt predate în totalitate de profesori ai Universității Hull, care se deplasează în Cluj pentru fiecare modul, asigurând cursanilor accesul la cursuri la standarde de calitate certificate la nivel internațional. Majoritatea profesorilor au experienta atat in consultanta/management cat si in educatie si cercetare. Aceasta caracteristică a programului nostru, bazată pe experiența practică a personalului și pe rigurozitate teoretică specifică sistemului britanic, oferă cursanților posibilitatea de a-şi însusi instrumente analitice aplicabile imediat pentru îmbunătățirea performanței afacerilor şi dezvoltarea profesională într-un proces de învățare care îmbină învătarea teoretica cu invatarea practica si experientiala.
  • Un curriculum identic este livrat în Bahrain, Singapore, Hong Kong și Marea Britanie. Studenții pot alege să studieze modulele din cadrul programului în orice locație în care este livrat programul și să facă isi extinda parteneriatele de afaceri prin intermediul comunității noastre internaționale de alumni si parteneri.
  • Programul este conceput astfel încât să aibă un impact minim asupra timpului de lucru. Cursurile se desfăşoară la fiecare 6 saptamani timp de 18 luni (vineri de la 14:00 până la 22:00, sâmbătă și duminică între orele 9 și 19).
  • Veți obține acces la o rețea alumni din România în continuă creștere, dar și la reteaua globală de alumni. Cursantii din Romania se bucură de cele mai bune oportunitati educationale si de dezvoltare profesionala oferite de programul EMBA iar prin notele obtinute pozitioneaza Romania in topul locatiile interntionale ale Universitatii Hull.
  • Oportunitatea de a participa la o competiție deschisă pentru cel puțin o bursă per cohortă care acoperă integral costurile taxei de studii.