Image

Intră în competiția de burse Executive MBA University of Hull  

Intră în competiția de burse Executive MBA University of Hull și poți câștiga

  • Bursa BT Roberto Marzanati (15000 euro)
  • Una din cele 2 burse a câte 7500 euro oferite de SIF Moldova

Alături de partenerii noștri, Banca Transilvania și SIF Moldova, continuăm să susținem educația executivă din România, prin organizarea competiției de burse Executive MBA University of Hull, în cadrul căreia se vor oferi 3 burse de studiu:

- Bursa BT Roberto Marzanati (15000 euro), care acoperă integral costul programului

- 2 burse a câte 7500 euro oferite de SIF Moldova, care acoperă jumătate din costul programului

Competiția pentru bursele Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program dublu acreditat internațional (AMBA, AACSB), este deschisă celor care doresc să studieze în Cluj-Napoca un program MBA 100% britanic, predat de experți internaționali, si să facă parte din comunitatea noastră care numară peste 130 de alumni în Romania. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Programul Executive MBA University of Hull oferă 12 module despre managementul general al unei afaceri, cursurile abordând teme variate, precum: gândire sistemică, marketing, mediul internațional de afaceri, consultanță și managementul proiectelor, contabilitate, managementul resurselor umane, comportament organizațional, leadership, etc. Cursurile încep în 30 iulie a.c., în Cluj-Napoca. Diploma de absolvire este internaţională și acordată de University of Hull.

Având în vedere contextul actual, University of Hull este pregatită pentru a preda online modulele programului dacă situația nu va permite călătoria profesorilor din UK în Cluj-Napoca. În ultimele luni, cursanții actuali ai programului au beneficiat de cursuri online, alături de o serie specială de webinarii cu invitati internaționali care au abordat teme de interes pentru mediul de business în contextul Covid19.

Calendarul competiției este următorul:

  • 26 iunie – 12 iulie a.c.: Înscriere în competiția pentru bursă
  • 13 - 19 iulie a.c.: Evaluarea candidaților 
  • 20 iulie a.c.: Anunțarea câştigătorului prin newsroom BT, pe siteul EMBA University of Hull (România), social media şi prin intermediul partenerul media al competiției din acest an, ro.
Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse este nevoie de următoarele:
  1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil mai sus:

- În acest an, vă rugăm să vă gândiți la o idee de afaceri pe care să ne-o prezentați în business canvas-ul din formular. Structurați-vă ideile conform modelului propus. În cazul în care ideile dvs. au o componentă socială, le puteți structura sub forma unui social business plan, folosind același canvas. Vă rugăm să indicați beneficiarii, sustenabilitatea proiectului și cum poate fi scalat.

- Raspundeți la întrebarea: “Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?” din cadrul formularului de înscriere.

  1. CV în limba engleza/sau linkul către profilul de LinkedIn. Asigurați-vă că ați inclus în CV toate realizările obținute pe plan profesional, academic, dar și social.
  2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator. Recomandarea trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care vă recomandă şi antetul companiei/instutiției reprezentate de persoana care face recomandarea.
  3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 12 iulie a.c.

 

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Din 2015, de când a fost lansată şcoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, au absolvit programul 100 de cursanți, iar în prezent studiază peste 30 de manageri și antreprenori. Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit care reunește Universitatea Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, și este susținut de companii precum Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

 

Image