Diploma necesară pentru o carieră internațională

Prin cursurile oferite, programul Executive MBA University of Hull facilitează înțelegerea unui cadru conceptual complex specific contextului internațional de business, echipând cursanții cu cunoștințele și metodologia necesară abordării unor situații și probleme specifice pozițiilor de management într-un mediu global, aflat în continuă schimbare. Programul vine în ajutorul celor care doresc să avanseze în carieră și celor care își doresc să acceadă într-o poziție internațională de leadership, oferind totodată instrumentele necesare pentru îmbunătățirea performanței afacerilor pe care le administrează. 

Program predat 100% de experții și profesorii Universității Hull 


Calitatea programului este confirmată de acreditările AMBA și AACSB. Acesta este singurul EMBA autentic 100% britanic din zona Transilvaniei, livrat în Cluj-Napoca. Cursurile sunt predate în totalitate de profesori ai Universității Hull, care se deplasează în Cluj-Napoca pentru fiecare modul, asigurând cursanților accesul la cursuri la standarde de calitate, certificate la nivel internațional. Majoritatea profesorilor au experiență atât în consultanță/management, cât și în educație și cercetare. Această caracteristică a programului nostru, bazată pe experiența practică a personalului și pe rigurozitate teoretică, specifică sistemului britanic, oferă cursanților posibilitatea de a-şi însuși instrumente analitice aplicabile imediat pentru îmbunătățirea performanței afacerilor şi a dezvoltării profesionale într-un proces de învățare care îmbină învățarea teoretică cu învățarea practică și experiențială.Un curriculum identic este livrat în Singapore, Hong Kong și Marea Britanie. Studenții pot alege să studieze modulele din cadrul programului în orice locație în care acesta este livrat și își extindă parteneriatele de afaceri prin intermediul comunității noastre internaționale de alumni și parteneri.

Acces la rețeaua globală de alumni EMBA 

Veți obține acces la rețeaua alumnilor din România în continuă creștere, dar și la rețeaua globală de alumni. Cursanții din România se bucură de cele mai bune oportunități educaționale și de dezvoltare profesională oferite de programul EMBA iar prin notele obținute poziționează România în topul locațiilor internaționale ale Universității Hull. Mai multe detalii despre cursanții din Cluj-Napoca:
Image
Image

Cursurile se țin de vineri până duminică, o data la 6 săptămâni 

Programul Executive MBA este conceput astfel încât să aibă un impact minim asupra timpului de lucru. Cursurile se desfăşoară la fiecare 6 săptămâni timp de 18 luni (vineri de la 14:00 până la 22:00, sâmbătă și duminică între orele 9 și 19). Materialele de studiu pentru fiecare modul sunt disponibile pe platforma online a Universității unde pot fii accesate pe parcursul celor 2 ani de studiu. Programul se finalizează cu trimiterea unei disertații pentru a obține cele 180 de credite ale programului si diploma de studiu internaționlă oferită de Universitatea Hull.  

Burse de studiu in valoare de 15000 euro  

Datorită comunității de business și a partenerilor acestui program, oferim în fiecare an burse de studiu pentru programul EMBA (15000 euro). Competiția este publică si deschisă celor interesați sa studieze acest program, fiind organizată pentru fiecare grupă EMBA.