SESIUNI GRATUITE

SESIUNI GRATUITE
în timpul modulelor EMBA

Vă gândiți să studiați EMBA, dar nu sunteți sigur ce program să alegeți? Alăturați-vă modulelor EMBA University of Hull din Cluj-Napoca pentru o sesiune gratuită și pentru câteva ore veți fi student EMBA cu normă întreagă. De ce să profitați de această ocazie?

- acces gratuit la un modul timp de 3 ore

- interacționați cu studenții și alumni programului nostru gata să vă împărtășească sfaturi și să vă povestească despre experiența lor

- cunoașteți profesorul care predă modulul de la care puteți cere sfaturi cu privire la situații curente din domeniul dumneavoastră pe care doriți să le îmbunătățiți

- aflați mai multe despre programul de predare și conținutul modulelor noastre

- întâlniți echipa TEE, gata să vă susțină în procesul de admitere

- luați o decizie informată despre formarea profesională din următorii doi ani

- verificați calitatea singurului EMBA 100% britanic din Cluj-Napoca

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM PENTRU URMĂTOAREA SESIUNE EMBA!

Notificare: din cauze stării generate de COVID-19, cursurile se desfășoară online. Din acest motiv, sesiunile gratuite nu vor fi disponibile în perioada următoare. Vă așteptăm să vă alăturați cursanților noștri o dată ce cursurile se vor relua față-în-față în Cluj-Napoca. 

Alege unul dintre modulele de mai jos si participa la o sesiune de 3 ore in oricare din cele 3 zile ale modulului:

#Marketing: 21-23 februarie 

Acest modul acoperă o serie de aptitudini şi competențe necesare în marketing, precum analiza, strategia, planificarea și implementarea, precum și impactul, valoarea și utilizarea marketingului digital.


#Business Internațional: 3-5 aprilie 

Veți studia subiecte precum teorii macroeconomice în procese de internaționalizare, sisteme economice naționale și globale, comerțul internațional și fluxurile de investiții și economiile în curs de dezvoltare.


#Consultanță și Management de Proiect: 15-17 mai 

Acest modul vă oferă posibilitatea de a studia probleme reale întâlnite în afaceri în cadrul unor proiecte complexe, şi de a dobândi abilitățile necesare pentru a gestiona proiecte complexe și a coordona echipe şi strategii de implementare.