TEE este un ONG lansat din dorința de a sprijini accesul la educația executivă pentru comunitatea de afaceri. Ce ne recomanda: expertii cu care interactionam, cu experiență practică și academică internațională, acreditări internaționale ale programului Executive MBA pe care il administrăm in Cluj-Napoca, experiența academică la standarde britanice, speakerii invitați de la companii de top cu o experiență in afaceri remarcabilă, posibilități de colaborare care se ivesc in comunitatea noastra de alumni.

Oferim mai multe programe educaționale executive care combină înțelegerea teoretică și metodologică a managementului afacerilor cu cunoștințe fundamentate și aplicate care pot îmbunătăți capacitatea de management local și potențialul antreprenorial, dezvoltand noi oportunități. Conectăm formele și expertiza educațională existente cu noi abordări și metode de învățare, oferind educație executivă la nivel local dar cu standarde internationale.

Lucrăm cu o echipă care cuprinde atât o înțelegere aprofundată a contextului local, cât și expertiză internațională și o înțelegere largă a contextului internațional. Și credem că formăm o comunitate care împărtășește nu numai practici și norme comune, ci și valori și credințe comune.

 

Atelierele noastre sunt:

Conectate la modulele Executive MBA- ul University of Hull

Pregătite de experți naționali și internaționali

Sursă de instrumente analitice aplicabile imediat pentru îmbunătățirea performanței

 

 

Evenimente anterioare

Image
Dl. Dionysios Demetis, doctor, lector la Școala de Business de la Universitatea Hull și membru al Centrului Universitar pentru Studii de Sisteme (Marea Britanie), a susținut un atelier deschis despre cibersecuritate -  A crystal ball reveals the future of cybersecurity (iulie 2019)
Image
Lansarea celei mai noi cărți a lui Andrew Taylor, co-autor Adam Bronstone, și publicată de Routledge Taylor și Francis Group: People, Place and Global Order: Foundations of a Networked Political Economy. Cartea vă oferă instrumentele pentru a înțelege modul în care rețelele digitale pot fi valorificate și oferă un set de recomandări pentru ca organizațiile să înflorească și să ofere mijloacele de a evalua mai eficient oportunitățile.
Image


Discuția lui Chris Rose despre “What makes people tick”  - Chris a fost director al Greenpeace, a gestionat campanii media pentru WWF și a oferit consultanta pentru numeroase alte organizații. Cartea sa “What makes people tick”  oferă un nou mod de a gândi despre ceea ce îi motivează pe oameni. După ce o citiți, nu veți mai gestiona oamenii sau piața în același mod niciodată.

Image

Andrew Taylor împreună cu David Collins, Directorul Școlii de Business a Suffolk University (UK) au livrat un atelier despre Storytelling partenerului nostru, Banca Transilvania 

Image

Angela Espinosa, Reader in Management Systems, University of Hull, a lucrat îndeaproape cu Scoala Elf din Cluj-Napoca la strategia lor de afaceri.

Image

Nick Snowden, , directorul academic MBA, Universitatea din Hull, a livrat un workshop la Evozon pe Storytelling

Image

Hugh Scullion, profesor în Organizational Behavior and Human Resource Management de la Universitatea Hull și Prof. Monica Zaharie de la Universitatea Babes-Bolyai au început un proiect de cercetare despre Talent Management-ul din Cluj, împreună cu directorul nostru Andrew Taylor.

Image