SESIUNI GRATUITE

SESIUNI GRATUITE
în timpul modulelor EMBA

Vă gândiți să studiați EMBA, dar nu sunteți sigur ce program să alegeți? Alăturați-vă modulelor EMBA University of Hull din Cluj-Napoca pentru o sesiune gratuită și pentru câteva ore veți fi student EMBA cu normă întreagă. De ce să profitați de această ocazie?

- acces gratuit la un modul timp de 3 ore

- interacționați cu studenții și alumni programului nostru gata să vă împărtășească sfaturi și să vă povestească despre experiența lor

- cunoașteți profesorul care predă modulul de la care puteți cere sfaturi cu privire la situații curente din domeniul dumneavoastră pe care doriți să le îmbunătățiți

- aflați mai multe despre programul de predare și conținutul modulelor noastre

- întâlniți echipa TEE, gata să vă susțină în procesul de admitere

- luați o decizie informată despre formarea profesională din următorii doi ani

- verificați calitatea singurului EMBA 100% britanic din Cluj-Napoca

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM PENTRU URMĂTOAREA SESIUNE EMBA!
Următoarele sesiuni disponibile:

10-12 Ianuarie: Managementul și Complexitatea Sistemelor
În cadrul acestui modul vor fi abordate subiecte precum teoria complexității în relație cu managementul sistemic, intervenții sistemice, conflictul în viața organizațională și gestionarea complexității în organizații.

21-23 Februarie: Marketing
Acest modul acoperă o serie de aptitudini şi competențe necesare în marketing, precum analiza, strategia, planificarea și implementarea, precum și impactul, valoarea și utilizarea marketingului digital.

O sesiune gratuită în timpul modulului Systemic Management and Complexity oferă posibilitatea de înțelege noile abordări care contestă modalitățile clasice de a înțelege, de a vorbi despre și de a gestiona organizațiile!
Acest modul este în concordanță cu principalele subiecte abordate în cadrul EMBA: gândire conectată, complexitate și ambiguitate și leadership responsabil. Astfel, discuțiile din cadrul acestui modul vor explica cum abordările și deciziile manageriale ar trebui sa fie conectate cu dinamica sistemelor complexe, ce înseamnă în practică gândirea conectată și cum toate acestea pot fi utilizate pentru a dezvolta un leadership mai etic și mai responsabil. Modulul vă va oferi noi instrumente de a înțelege și de a adopta principii manageriale sistemice și de complexitate pentru a face față ambiguității și incertitudinii, tot mai prezente în contextul global.

Modulul va fi predat de Dr. Ashish Dwivedi de la Universitatea Hull Business School.

Speakerul nostru pentru această ediție de Executive Talk este Conf. Dr. Ing. Ligia Cremene, consultant în dezvoltare organizațională și cadru didactic al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Tema acestei ediții este: Factorii sistemici care influențează parcursul unei organizații inovatoare.
Evenimentul EMBA Talk va avea loc sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 09:00, la Cluj Hub (Regele Ferdinand 22-26, 3rd Floor), în Sala Albastră. Dacă doriți să participați, vă rugăm să vă înregistrați folosind butonul de mai jos. 

Ligia Cremene și-a început cariera la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, unde a obținut titlul de doctor în 2009. Tot în cadrul aceleași universități, și-a încheiat și studiile postdoctorale în domeniul Managementul complexității în mediile radio cognitive (în 2013). În calitate de profesor, Ligia predă Comunicații Cognitive, Sisteme de Gândire și Etică. Este câștigătoare a premiului Academiei Române, iar în ultimii 16 ani, a lucrat în proiecte internaționale de cercetare, a scris peste 50 de lucrări științifice, a fost autor și co-autor de trei cărți și a obținut două brevete.
Ulterior, Ligia a urmat cursurile unui master în domeniul psihologiei organizaționale din cadrul Universității Babeș-Bolyai  și a obținut un certificat de facilitator în dinamica sistemelor organizaționale de la Institutul Bert Hellinger din Olanda. Ligia lucrează acum în calitate de consultant pentru dezvoltare organizațională pentru companii de inginerie și IT. De asemenea, este un terapeut profesionist care lucrează cu oameni pe teme precum optimizarea performanței, creativitate și inovație, managementul conflictelor, sănătate și bunăstare, inteligență emoțională, managementul stresului, învățare și motivație, leadership și dezvoltare de echipă.
Ceea ce rezumă experiența ei profesională este interdisciplinaritatea, gândirea sistemelor și gestionarea complexității.