SESIUNI GRATUITE

SESIUNI GRATUITE
în timpul modulelor EMBA

Vă gândiți să studiați EMBA, dar nu sunteți sigur ce program să alegeți? Alăturați-vă modulelor EMBA University of Hull din Cluj-Napoca pentru o sesiune gratuită și pentru câteva ore veți fi student EMBA cu normă întreagă. De ce să profitați de această ocazie?

- acces gratuit la un modul timp de 3 ore

- interacționați cu studenții și alumni programului nostru gata să vă împărtășească sfaturi și să vă povestească despre experiența lor

- cunoașteți profesorul care predă modulul de la care puteți cere sfaturi cu privire la situații curente din domeniul dumneavoastră pe care doriți să le îmbunătățiți

- aflați mai multe despre programul de predare și conținutul modulelor noastre

- întâlniți echipa TEE, gata să vă susțină în procesul de admitere

- luați o decizie informată despre formarea profesională din următorii doi ani

- verificați calitatea singurului EMBA 100% britanic din Cluj-Napoca

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM PENTRU URMĂTOAREA SESIUNE EMBA!

Alege unul dintre modulele de mai jos si participa la o sesiune de 3 ore in oricare din cele 3 zile ale modulului:

#Marketing: 21-23 februarie 

Acest modul acoperă o serie de aptitudini şi competențe necesare în marketing, precum analiza, strategia, planificarea și implementarea, precum și impactul, valoarea și utilizarea marketingului digital.


#Business Internațional: 3-5 aprilie 

Veți studia subiecte precum teorii macroeconomice în procese de internaționalizare, sisteme economice naționale și globale, comerțul internațional și fluxurile de investiții și economiile în curs de dezvoltare.


#Consultanță și Management de Proiect: 15-17 mai 

Acest modul vă oferă posibilitatea de a studia probleme reale întâlnite în afaceri în cadrul unor proiecte complexe, şi de a dobândi abilitățile necesare pentru a gestiona proiecte complexe și a coordona echipe şi strategii de implementare.

Speakerul nostru pentru această ediție de Executive Talk este Doru Șupeală, Managing Partner al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, consultant de business, strategie și marketing și inițiatorul experimentelor de creativitate f(i) - Fabrica de Idei. 
Evenimentul EMBA Talk va avea loc sâmbătă, 22 februarie, de la ora 12:00, la Cluj Hub (Regele Ferdinand 22-26, 3rd Floor), în Sala Albastră. Dacă doriți să participați, vă rugăm să vă înregistrați folosind butonul de mai jos. 

Doru a încheiat recent programul EMBA la Hull University Business School, deține Licență și Master în Marketing la FSEGA-UBB și Licență și Master în Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov.

A fost director de marketing, comunicare sau procurement în mai multe companii locale sau multinaționale, între care Selgros, IKEA, Betfair, Onyx Beacon, Ramada Brașov sau InNuts Fund, jurnalist și manager editorial la ProTV, Radio Brașov și MixMediaGroup și consultant de comunicare al Autoliv.

A scris o carte de marketing digital - ”Experiența Face Diferența – Marketing de proximitate în era Milenialilor” (Editura Libris, 2017), un articol academic ”Inspire to hire and win the war for talents” - Marketing ID Journal - DeGruyter, Berlin, și pregătește ”Cartea despre Employer Branding”, care va apărea în 2020 la o editură de prestigiu din România.