MASTERING COMPLEXITY IN THE NETWORKED WORLD: STRATEGY AND LEADERSHIP

16-17 Noiembrie 2019 STEELCASE, CLUJ-NAPOCA

 

Ce strategie ar trebui să adoptăm pentru a face față disruperilor cauzate de revoluția digitală? Cum putem evalua impactul dezvoltării economiei de rețea asupra afacerilor şi companiilor pe care le conducem? Cum putem înțelege mai bine implicațiile profunde ale convergenței accentuate a tehnologiei și globalizării asupra modelelor actuale de afaceri şi strategiilor de leadership?

Transilvania Executive Education are plăcerea de a vă invita la un masterclass de două zile care îşi propune să vă faciliteze înțelegerea şi însuşirea instrumentelor conceptuale şi practicilor organizaționale folosite de cei mai importanți experți globali în ştiința complexității şi gândirii sistemice, pentru a vă ajuta să construiți o organizație dinamică și rezilientă, aptă să concureze și să exceleze în lumea complexă, interconectată de astăzi. Bazându-se pe abordarea critică a modelelor şi teoriilor actuale de management, masterclass-ul este proiectat pentru a vă furniza şi oferi instrumentele și informațiile necesare pentru a vă reevalua şi remodela strategiile de afaceri în sensul adaptării acestora la transformările radicale generate de expansiunea economiei de rețea şi a economiei digitale.

 

Acest masterclass îşi propune să:

  • Analizeze dimensiunea transformărilor societale şi economice generate de convergența tehnologiei și a globalizării
  • Faciliteze dialogul şi interacțiunea cu 2 dintre cei mai importanț experți globali în ştiința complexității şi gândirii sistemice
  • Evidențieze importanța creşterii capacităților adaptative ale organizațiilor, mai importantă în acest context decât operațiunile de optimizare a proceselor de producție
  • Faciliteze dezvoltarea gândirii asociative
  • Încurajeze însuşirea şi folosirea unor noi modele de management
  • Discute studii de caz relevante pentru o înțelegere cât mai aprofundată a teoriilor şi conceptelor studiate
  • Faciliteze participarea unui grup restrâns de participanți pentru a se asigura că fiecare participant beneficiază de o experiență de învățare de calitate și de interacțiune cu experții invitați
  • Analizeze impactul rețelelor și a modului în care acestea funcționează asupra strategiilor de afaceri şi a operațiunilor economice.

 

Yasmin Merali este unul dintre experții globali în Gândire Sistemică, profesor universitar și director al Centrului pentru Studiul Sistemelor de la Universitatea Hull. Cercetarea ei este trans-disciplinară, bazată pe explorarea şi studierea ştiinței complexității, şi orientată spre studierea transformărilor generate de digitalizare şi expansiunea economiei de rețea şi a emergenței de noi structuri socio-economice generate de noua economie digitală. Are o vastă experiență de consultanță, lucrând de-a lungul timpului atât cu organizații publice, cât şi cu organizații private și non-guvernamentale. Activitatea ei este susținută şi finanțată de numeroase instituții din Marea Britanie și Uniunea Europeană, printre cele mai prestigioase forme de finanțare şi premii obținute recent numărându-se o bursă de cercetare BT Fellowship și un IBM Faculty Award, obținute pentru munca depusă în studiul managementului  cunoștințelor și a ştiinței complexității. În prezent este Coordonator Ştiințific în dezvoltarea aplicațiilor socio-economice şi formularea de politici publice în proiectul UNESCO UNiTwin Complex Systems Digital Campus.

 

Dave Snowden este fondatorul și directorul științific al Cognitive Edge. Este unul dintre cei mai influenți intelectuali la nivel global, cadru universitar și expert pe probleme legate de strategie, schimbări organizaționale și luarea deciziilor, cu numeroase proiecte derulate în parteneriat cu instituții guvernamentale şi companii globale. Este unul dintre pionierii studiului organizațiilor bazat pe o abordare interdisciplinară construită cu ajutorul antropologiei, neuroștiinței și teoriei sistemelor complexe adaptive. Este un public speaker activ şi entuziast și este bine cunoscut pentru stilul său abraziv, iconoclast și pragmatic. Dave lucrează în prezent la un proiect de cercetare care urmăreşte aplicarea științelor naturii în studiul sistemelor sociale prin dezvoltarea unor noi metodologii de cercetare combinate cu programul inovativ de software SenseMaker®.

 

Acest masterclass are locuri limitate și se adresează celor aflați în funcții de conducere și poziții de decizie (top manageri şi CEO). Pe baza discuțiilor dezvoltate în jurul studiilor de caz, a prelegerilor și activităților interactive, masterclass-ul le va facilita participanților interacțiunea şi dialogul cu consultanți cu expertiză la nivel global şi o bogată experiență academică dar și cu reprezentanți ai celor mai importante companii din România. Întregul program este bazat pe analize şi studii de caz a unor strategii guvernamentale și de afaceri relevante pentru contextul global de business.

LOCAȚIE:  
Evenimentul va avea loc la Steelcase (Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989 104, etajul 7, Cluj-Napoca).

DATA: 16-17 NOIEMBRIE 2019

Cele două zile de masterclass includ pauzele de cafea, prânzul și cina. Veți avea posibilitatea să ne informați cu privire la preferințele voastre alimentare după înregistrare.

TAXĂ: 5500 RON.
O reducere se va aplica sponsorilor și absolvenților EMBA.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la:

Andreea Vornicu

a.vornicu@teecluj.ro
0753547379