Costul programului este de 15 000 de euro. Plata se face în 5 rate pe parcursul celor 2 ani de studiu.

Oferim burse complete și parțiale în fiecare an cu ajutorul diferiților sponsori. Bursele sunt oferite într-o competiție publică națională. Găsiți mai multe detalii despre următoarea competiție publică aici (link articol despre burse).

Banca Transilvania oferă soluții de finanțare precum împrumutul Gaudeamus pentru studii sau împrumutul pentru nevoi personale Practic BT.

Programul EMBA este gestionat de Asociația Transilvania Executive Education (ONG). Legea sponsorizării le permite firmelor din România să doneze 20% din profit către ONG-uri. Pe lângă faptul că orice angajator poate susţine o cauză socială, contribuind astfel la binele colectiv, suma direcţionată este dedusă din impozit. Pașii pe care trebuie să îi urmeze companiile dacă vor să ajute o organizație non-profit sunt ușor de urmat:

  1. Calculează suma, care reprezintă valoarea minimă dintre 20% din impozitul de profit şi 0,75% din cifra de afaceri anuală.

  2. Încheie contractul de sponsorizare cu ONG-ul ales şi transferă suma sponsorizată în contul asociaţiei sau depun bani lichizi la sediul acesteia până în data de 31 decembrie.
  1. În luna aprilie a anului următor, depun declaraţia 107, care poate fi descărcată de aici.