Grupa aniversară cu numărul 10 începe cursurile școlii de business Transilvania Executive Education

Image
  • 18 manageri și antreprenori încep programul TEE Executive MBA

  • Profesori de la 10 universități vor preda în cadrul programului

  • Media de vârstă a cursanților este de 38 de ani

  • Media anilor de experiență în management este de 16 ani

  • Cursurile încep în 17 februarie

 

A zecea generație de studenți începe programul Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham și organizat în Cluj-Napoca de Transilvania Executive Education. Programul este 100% britanic, predat de experți internaționali și români cu experiență academică și de business. Cursurile încep în 17 februarie a.c., cu modulul Induction, susținut de Dr. Andrew Taylor, director programului Executive MBA alături de reprezentanții Universității Buckingham.

Managerii și antreprenorii care s-au alăturat programului au o medie de vârstă de 38 de ani și lucrează în domenii precum: financiar-bancar, IT, energie, farmaceutic, inginerie mecanică și industrială, agricultură, etc., având o medie a anilor de experiență în management de 16 ani. Patru cursanți au primit bursă de studiu datorită implicării Băncii Transilvania, Evergent Investments și comunității de alumni EMBA. Valoarea cumulată a burselor este de aproape 33.000 euro.

Dr. Andrew Taylor, Directorul Programului Executive MBA declară: „Anul acesta, Transilvania Executive Education sărbătorește un deceniu de excelență. Ne continuăm angajamentul de a susține dezvoltarea profesională a managerilor și antreprenorilor din România cu și mai multe programe de educație dedicate mediului de afaceri. Mulțumim partenerilor noștri de încredere pentru sprijinul lor!”

Pentru al zecelea an la rând, cursurile programului Executive MBA din Cluj-Napoca atrag profesioniști din cele mai importante companii din Transilvania, contribuind la dezvoltarea mediului de business. În 2023, 4 alumni ai programului implicați în proiecte academice internaționale s-au alăturat grupului de profesori internaționali format din experți de la 10 universități din Austria, America, Columbia, Danemarca, Franța, Finlanda, Marea Britanie și România pentru a preda cursurile programului acreditat de Universitatea Buckingham. Peste 15 speakeri au contribuit la experiența de predare a celor 14 module studiate în 2023 de cursanții actuali.

Transilvania Executive Education

Despre Transilvania Executive Education:

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 10 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume, să ofere acces în România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

 

Contacte presă:

Bianca Brotei - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0747 752 825

 

Vrei să fii la curent cu știrile și informațiile TEE? Abonează-te la newsletterul nostru!