Behavioural Economics in Practice - primul curs dedicat mediului de afaceri din România începe la Cluj-Napoca pe 9 februarie

Image
  • Cursul durează 4 luni

  • Diploma este oferită de Universitatea Suffolk

  • Experți internaționali predau în cadrul cursului

 

În 9 februarie începe primul și singurul training executiv pe tema științei comportamentale din România. Programul a fost creat de către Transilvania Executive Education în parteneriat cu agenția daneză de consultanță iNUDGEyou, cea care a dezvoltat metodologia BASIC pentru intervențiile de schimbare a comportamentului. Universitatea Suffolk din Marea Britanie va oferi diplome de absolvire participanților.

Cursul se adresează exclusiv reprezentanților mediului de afaceri cu experiență în top-middle management, vânzări, marketing, relații clienți, resurse umane. Conceput exclusiv pentru practicieni, cursul are două componente:

  • teoretică, care are rolul de a furniza fundamente conceptuale precum teoria procesului dual de gândire - gândire rapidă, gândire lentă -, biasări cognitive și euristici, conceptul de nudge - influențare "blândă" a comportamentului uman.

  • practică, care are scopul de a dezvolta abilitățile și competențele necesare aplicării metodologiei de schimbare comportamentală BASIC©, dezvoltată de către agenția iNUDGEyou și adoptată la nivelul Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OECD) în 2019.

 

Trainingul este susținut de:

  • Dr. Pelle Guldborg Hansen - CEO iNUDGEyou, cercetător în economie comportamentală la Universitatea Roskilde (Danemarca);

  • Dr. Alin T. Băiescu, MBA - directorul trainigului „Behavioural Economics in Practice”, lector la EMBA Transilvania Executive Education;

  • Prof. Rodica Ianole-Călin (Co-Fondator și Director Academic al Masteratului de Economie Comportamentală din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea București).

 

Cursurile se vor desfășura în Cluj-Napoca, în perioada februarie-iunie a.c., o dată pe lună, în limba engleză. Cei care se înscriu la curs până în 31 ianuarie au oportunitatea de a beneficia de prețul promoțional - 1800 euro + TVA. Detalii despre înscriere și preț sunt disponibile pe website-ul TEE aici.

Despre Transilvania Executive Education

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 8 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

Contact presă: Bianca Brotei

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: +40747 752 825

Vrei să fii la curent cu știrile și informațiile TEE? Abonează-te la newsletterul nostru!