În noiembrie vom organiza primul eveniment de tip CEO Retreat din Cluj-Napoca

 

TOPIC: MASTERING COMPLEXITY IN THE NETWORKED WORLD: STRATEGY AND LEADERSHIP

 

Ce este strategia? Care sunt primele semne ale schimbării? Când apar noi oportunități, știm cum să profitam de ele? Ce înseamnă strategie în contextul conducerii?

Acestea au fost întotdeauna întrebări cheie pentru orice manager. Cu toate acestea, în ultimele decenii, a devenit din ce în ce mai evident că abordarea acestor întrebări necesită o schimbare radicala în gândirea și practica de management. Granițele dintre contingențele locale și cele globale devin din ce în ce mai estompate. Deciziile privind concurența și colaborarea sunt mai complexe, deoarece mediul privat si cel public se confruntă cu necesitatea aplicarii progreselor tehnologice, schimbărilor climatice, turbulenței geo-politice și războaielor comerciale.

Acest masterclass de două zile este conceput pentru a vă permite să dobândiți combinația necesară de abilități conceptuale de clasă mondială și capacități organizaționale pentru a construi o organizație adaptivă și rezistentă, aptă să concureze și să exceleze în lumea complexă, interconectată de astăzi.

Profesorul Yasmin Merali și profesorul David Snowden vor aduce in discutie cele mai noi tendinte din mediul academic și cel de business. Masterclass-ul este proiectat pentru a vă permite să contestați abordările clasice ale managementului și să stăpâniți arta și știința unui management eficient în prezent, fără a pierde capacitatea de a inova, de a evolua și de a transforma pentru viitor.

DAVE SNOWDEN este fondatorul și directorul științific al Cognitive Edge. Activitatea sa este de natură internațională și acoperă domeniul public si privat, analizând probleme complexe legate de strategie si luarea deciziilor organizaționale. El a fost pionier într-o abordare bazată pe știință a organizațiilor care se bazează pe antropologie, neuroștiință și teoria sistemelor complexe adaptive. Este un speaker important pentru comunitatea internationala și este bine cunoscut pentru cinismul său pragmatic și stilul iconoclastic.

YASMIN MERALI este profesor de Sisteme de gândire și director al Centrul pentru Studii de Sisteme la Universitatea Hull. Este expert evaluator pentru UE în știința sistemelor complexe, iar colaborările sale de consultanță și cercetare includ practicieni din organizații publice, private și sectorul ONG. Cercetarea ei transcende granițele tradiționale dintre științele naturale și umane, prin apelul catre stiința sistemelor complexe pentru a studia rezistența sistemelor socio-economice dintr-o lume conectata. Yasmin a primit două burse BT și un premiu al facultății IBM pentru munca pe care a gestionat-o și complexitatea cunoștințelor.